top of page

Szolgáltatásaink

Élő chat

 

A szolgáltatás előnyei

  • Nem limitált a szolgáltatás mennyisége.

  • Nincsenek rejtett költségek.

  • Gyors válaszidő, ügyfelek nem várakoznak.

Amerikai kutatások eredményei

Élő chat kutatás2.png
Élő chat kutatás1.png

Cégünk operátorokat biztosít az Ön projektjéhez, az informatikai megoldást Önnek kell kiválasztania! 
Javasolt ingyenes chat alkalmazás szolgáltató: https://www.smartsupp.com/hu/

Telefonos ügyfélszolgálat

Fontosnak tartjuk, hogy az ügyét intéző ügyfél minél hamarabb kezelőhöz jusson és az ügye egyszerűen és számára kényelmesen elintézésre kerüljön. Ezért magas rendelkezésre állást vállalunk és a bejövő hívások 90%-ánál 35 mp-en belül felvesszük a telefont. Lényeges szempont számunkra, hogy megbízóink megbízható, jól képzett csapattal dolgozzanak együtt, ennek érdekében figyelünk a kiválasztásra és folyamatos tréningekre. Miskolcon kollégáink elköteleződése magas szintű. Megbízóval közösen egyszerű és kényelmes folyamatokat alakítunk ki a betelefonáló ügyfelek legnagyobb örömére.

Kimenő kampánymanagement

Kimenő hívásainkkal olyan témákkal keressük meg a megbízó meglévő, vagy új ügyfeleit, amelyek érdekesek a számukra. Így nem élik meg zaklatásnak megkeresésünket. Ehhez un. "customer journey" elemzést végzünk a megbízóval közösen, amely eredményeképpen az ügyfelet mindig az őt érdeklő témával keressük.

CRM tanácsadás

 

Jól látjuk, hogy projektjeink, együttműködéseink akkor válnak sikeressé, ha tanácsadást is adunk. CRM koncepciót dolgozunk ki a megbízó számára, üzleti folyamatok átalakítására teszünk javaslatot, elemzéseket végzünk, hogy a kampányok és a feladatok hatékonyan kerüljenek kialakításra.

bottom of page